söndag 12 juni 2011

Lägesrapport

Hakuna matata på er!

Så här är statusen pingstdagen, nådens år 2011:

Sovrummet börjar nu ta form här hos oss. Väggarna är tapetserade och målade, golvet är lagt och lister klistrade. Möblerna ska vi köra och köpa på tisdag. Har hyrt en stor transportbil och då cruisar vi över till Heerlen i Holland och ber till Gud och Ingvar Kamprad att de har allt på lager. Vi köper i alltså i Holland eftersom man i Tyskland inte har sängbottnar att skruva fast ben i. Dessutom är garderoberna faktiskt lite billigare in NL.

Det har varit en kamp med renoveringen. Det låter som att vi har renoverat ett mindre slott men det är faktiskt skitjobbigt att under en veckas tid ha lådor, kassar, möbler och elände stående överallt,speciellt när man bor i världens näst minsta lägenhet. Men men, nu ser vi ett slut på eländet. Nu kommer allt nog vara hyfsat klart till fredag då vi får finsbesök från gamla Svedala.

Nästa måndag flyger vi dessutom hem till Schweden. Stockholm och sedan Småland. Hoppas sannerligen att ni har beställt fint väder till oss? Förra gången vi var hemma en junivecka så regnade det från det ögonblicket då vi besteg svensk mark tills dess att vi åter körde på Öresundsbron i sydlig riktning. Ja, det var verkligen så. I samma ögonblick som vi körde på bron slutade det regna. Skitkul.

Idag har jag målat en pall med väggfärg. Kanske inte superbra, men vad ska man göra när man inte hittar lasyren i röran i källaren?

Nej, nu ska jag stajla till mig (duscha i alla fall) för vi ska på födelsedagsbaluns i Köln ikväll! Ha en skön kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar